ausztralianeked_logo
Ajánlatkérés

Három hét a bolygó másik oldalán: Új-Zéland vadregényes tájaitól Sydney és Melbourne nagyvárosi forgatagáig

A legkedvezőbb induló ár 2 személy esetében 698.000 Ft/fő + tanácsadói díj

A kalkulált ár tartalmazza

 • Budapest – Auckland / Melbourne vagy Sydney – Budapest retúr repülőjegyet adókkal, illetékekkel
 • Rotorua – Christchurch repülőjegyet adókkal, illetékekkel
 • Christchurch – Melbourne vagy Sydney repülőjegyet adókkal, illetékekkel
 • Utazás prémium légitársaságokkal, legalább 20 kg feladott poggyásszal, jó átszállási idővel
 • Az alapúthoz szükséges buszjegyeket
 • Milford Sound buszos kirándulást, hajózással a fjordon
 • Mt. Cook buszos kirándulást
 • TranzAlpine vonatjegyet Greymouth – Christchurch között
 • Szuper, igényes szállásokat a teljes útvonal során remek elhelyezkedéssel

 

Amire számíthatsz tőlünk

 • Jól megtervezett és felépített, élménydús utazási javaslatot állítunk össze, majd teljesen személyre szabjuk az igényeidnek megfelelően
 • Helyismeretünknek és személyes tapasztalatainknak köszönhetően a foglalások és a kint tartózkodás ideje alatt is jelentős összeget tudunk megtakarítani
 • Ideális programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet és információt adunk, így maximalizáljuk az élményeket és minimalizáljuk a nem várt helyzetekből fakadó kellemetlenségeket
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást ami az egyéni szervezéssel jár
 • Személyesen találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan, közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú jól bevált szálláslehetőségeket fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

 

Ami vár rád

Rotorua, égbe törő gejzírek és a mély fortyogó hőforrásai: Rotorua a bolygó egyik legkülönlegesebb helye: ha fortyogó-bugyogó termál tavai, gyógyító hőforrásai, valószerűtlen színekben pompázó vulkanikus teraszai és a magasba törő gejzírek nem tartoznának az evilág egyedülálló csodái közé, azt is hihetnénk, hogy a pokol kapujába érkeztünk. Pedig csak a bolygó egyik legfiatalabb geotermikus völgyében járunk. A város a maori művészet és kultúra központja is.

A West Coast gleccserei: A Déli-sziget nyugati partja mentén egyetlen út kanyarog végig: egyik oldalán az óceánnal, másikon az esőerdő áthatolhatatlan rengetegével. Egysávos hidakon, kristálytiszta folyókon haladunk majd át aranyásó városkákat magunk mögött hagyva. A West Coast igazi ékkövei viszont a Franz Josef és Fox gleccserek lesznek. Érdemes akár egy teljes napot itt tölteni, napközben havas hegygerinceken és gleccsereken gyalogolva (vagy helikopterből fotózva azokat), este pedig a termálforrások medencéiben elnyújtózva.

Queenstown, kanyonok, tavak és kalandok: A Déli-sziget leghangulatosabb városa tökéletes bázis a környező tóvilág, kanyonok és a Fjordvidék felfedezéséhez. Kajakozhatunk a türkiz Shotover-folyón, vagy végig száguldhatunk motorcsónakkal a Skippers Canyon sziklafalai alatt. Ezen a tájon pillanatok alatt érteni fogjuk azt is, hogy miért épp itt találták ki a bungy jumping-ot! Queenstown és környéke emlékezetes bor- és gasztro élményeket is kínál: a tóparti naplementék idején aranyló vörösbe öltöztetett hegyoldal szinte már giccses díszletet fest a mólóparti éttermekben és bárokban eltöltött felejthetetlen estékhez.

Milford Sound, delfinek és fókák: A déli Fjordvidék Új-Zéland legvadregényesebb tájai közé tartozik, itt már valóban “a világ végén” járunk. Milford Sound egy több órás, elképesztő tavak mentén, égbe törő (és ködbe vesző) hegyek között, véget nem érő alagutakon keresztül kanyargó nagyon látványos utazással érhető el Queenstownból. Amikor megérkezünk, hajóra kell szállnunk, hogy delfinek kíséretében és napon sütkérező fókák társaságában fedezhessük fel a fjord távolabbi csodáit: például a 160 méterről alá zuhanó Stirling vízesést.

Sydney és Melbourne nagyvárosai: Ausztrália többmilliós metropoliszai nem csak gyönyörű fekvésük miatt különlegesek – fiatalos hangulatuk is lenyűgözi az utazót. Míg Sydney olyan látványosságai, mint az Operaház vagy a Harbour Bridge világhírűek, mindenképp érdemes felfedezni Bondi Beach vagy Manly szigetének strandjait, éttermeit és bárjait is. Egész napos kirándulás keretében ellátogathatunk a Blue Mountains esőerdei hegyvidékére, a Featherdale állatparkba, vagy Hunter Valley pincészeteibe is. Melbourne-i városnéző sétáink mellett érdemes időt hagyni Phillip Island és a pingvinek meglátogatására is.

The Great Ocean Road: Ausztrália óceánpartja mindenhol gyönyörű, de a 12 Apostol drámai szikláit először megpillantani egészen egyedülálló élmény. Ha a kilátókból sikerült tökéletes fotókat készítenünk, leereszkedhetünk a sziklák közé rejtett partra is. A fantasztikus formációkat Melbourne-ből egynapos, opcionális kirándulás keretében érhetjük el, meglátogatva közben a vidék koaláit is.

Uluru varázsa: The Red Centre, vagyis Ausztrália vörös közepe nem csak a kontinens legkülönlegesebb tájainak otthona, de sokak szerint annak spirituális szíve is. Uluru / Ayers Rock óriási sziklatömbjét látni mindenkinek vágya. A naplementekor és napfelkeltekor a vörös minden árnyalatát magára öltő sziklatömb varázsára örökké emlékezni fogunk, ahogy a kengurukkal való találkozásainkra is. Ha időnk engedi, beljebb is merészkedhetünk a sivatagba, hogy felfedezzük a vadregényes Kings Canyon csodáit, vagy Alice Springs és az Outback hangulatát. A Red Centre 2-3 napos kiegészítésként illeszthető az alapprogramhoz.

 

Mikor a legjobb utazni

Egy Új-Zéland és Ausztrália utazásban az egyik legjobb dolog, hogy a bolygó másik oldalán épp fordítva vannak az évszakok. Novemberben útnak indulni délnek a tavaszba így épp olyan nagyszerű élmény, mint májusban síelni menni Új-Zélandra. Az utazási csúcsszezon a január és március közötti időszak.

Kedvcsináló

Szállásképekért és a környékbeli látnivalókért látogass el ide a képgalériába!

Ajánlatkérés

Ár: 698.000 Ft-tól repjeggyel