ausztralianeked_logo
Mielőtt belefognál az ingyenes Ajánlatkérésbe, arra kérnénk mindenképp olvasd el a Bemutatkozás részt, ahol sok fontos információt megtudhatsz! Ha még nem vagy benne biztos, hogy melyik útvonalat választanád, akkor először érdemes végignézned az útvonal kínálatunkat.

  ÚTVONAL KIVÁLASZTÁSA*

  A lent megadott útvonalak hossza egy optimális javaslat az időkihasználást tekintve. Az útvonalak hosszán lehet változtatni, illetve tetszőleges állomást, fakultatív programot be tudunk iktatni! Igényeidet az alap ajánlat átadását követően tudod majd jelezni!

  Ausztrália

  AU01. Sydney-Melbourne (17 nap)AU02. Sydney-Brisbane (17 nap)AU03. Nyugat-Ausztrália kincsei (18 nap)AU04. Keleti part csodái (15 nap)AU05. Ausztrál Gasztro túra (17 nap)AU06. Ausztrália és Új-Zéland legjei (19 nap)AU07. Ausztrália és Új-Zéland túra (15 nap)

  Opcionális kiegészítő utak ausztráliai utazásokhoz:

  AUX01. Új-Zéland északi szigetAUX02. Új-Zéland déli szigetAUX03. Új-Zéland északi és déli sziget

  Új-Zéland

  UZ01. Új-Zéland Road Trip (23 nap)UZ02. Best of Új-Zéland (20 nap)UZ03. Új-Zéland és Ausztrália (20 nap)

  Hogy néz ki a folyamat és mik a következő lépések?

  - Ingyenes ajánlatot kérhetsz a lenti mezők kitöltésével az általad választott utazásra.
  - Amennyiben szimpatikus az előzetes ajánlat és az ár, további konkrét igények mentén személyre szabjuk az utazást.
  - Személyes vagy Skype-os találkozón részletes útitervvel és többféle opcióval várunk. Csapatunkban mindenki komoly ausztrál utazási tapasztalattal bír.
  - Közösen foglaljuk le az utazás minden elemét a világ vezető utazási szolgáltatóin keresztül.
  - Az alapos szervezés és a helyismeret hiányából adódó bizonytalanság terhét levesszük a válladról, de nincs kockázatod, minden a Te nevedre kerül.
  - Részletesen kidolgozott útleírásokat, tippeket és térképeket adunk, melyek több éves saját tapasztalton alapulnak.
  - A tanácsadói munkadíjunk a lefoglalt utazás árának 13%-a, erről számlát kapsz a tanácsadódtól.

  AZ IDŐPONT VÁLASZTÁSA ÁR ÉS IDŐJÁRÁS SZEMPONTBÓL
  Bármikor is utazol Ausztráliába, az a néhány hét a világ egyik legtávolabbi szegletében mindenképp életed egyik legnagyobb kalandja lesz! Valójában nincs olyan időszak, amikor ne indulhatnál útnak, de a legtöbben természetesen az ottani nyári hónapokat választják. December, Január és Február tényleg csodálatos időszak Ausztráliában kifejezetten meleg időjárással és nagyszerű időzítés a déli féltekén való nyaraláshoz. Az ottani őszi (Március, Április, Május) és tavaszi hónapok (Szeptember, Október, November) újabb árnyalatokkal színezik tovább az ország lenyűgöző természeti csodáit és mivel ezek a hónapok már kívül esnek az utazási csúcsszezonon, sokkal kevesebb turistára és barátságosabb árakra számíthatsz kifejezetten kellemes hőmérséklettel. Ausztrália télen is gyönyörű: Június, Július és Augusztus azok számára ajánlott, akik nem szeretik a hőséget, és szívesebben utaznak 15-20 fokban mintsem rekkenő hőségben.

  RUGALMAS VAGY AZ INDULÁS NAPJÁBAN? HA IGEN, SOKKAL KEDVEZŐBB ÁRAT IS TALÁLHATUNK NEKED! *

  Igen +/- 1 nappalIgen +/- 3 nappalAkár +/- 1 héttel isEnnél is rugalmasabbak tudunk lenni.Nem, csak a megadott nap jöhet szóba.

  CSAK 1 ÁTSZÁLLÁSOS REPJEGY ÉRDEKEL *
  Ez a lehető legrövidebb repülési időt jelenti, valószínűsíthetően magasabb repülőjegy ár mellett.

  Csak 1 átszállásos repjegy érdekel (rövidebb utazás, valószínűleg magasabb ár)Hajlandó vagyok többször átszállni (hoszabb utazás, valószínűleg alacsonyabb ár)

  SZEMÉLYES ADATOK*

  EGYÉB MEGJEGYZÉSEK

  TÁJÉKOZTATÁS AZ AJÁNLATADÁSRÓL ÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS MEGKEZDÉSÉNEK VÁRHATÓ IDŐPONTJÁRÓL

  Igyekszünk néhány napon, de maximum 5 munkanapon belül megküldeni az ajánlatot.

  Amennyiben ennyi idő alatt sem érkezett meg az ajánlat, nézd meg a promóciók/spam mappában, mert előfordulhat hogy 1-1 email oda érkezik! Jelezd email címünkön, ha ennek ellenére sem találod és újra küldjük.

  A küldéshez el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatót*