ausztralianeked_logo
Mielőtt belefognál az ingyenes Ajánlatkérésbe, arra kérnénk mindenképp olvasd el a Bemutatkozás részt, ahol sok fontos információt megtudhatsz!


ÚTVONAL KIVÁLASZTÁSA*

Az egyes utak főbb állomásairól és részleteiről az Úticélok menüpontban tudsz tájékozódni! A megadott útvonalak hossza egy optimális javaslat, a programokat és látnivalókat úgy állítjuk össze hogy a legjobban ki tudjátok használni az ott töltött időt. Az útvonalak hosszán természetesen lehet változtatni, erre vonatkozó igényeidet az ajánlatunk után tudod majd jelezni.

AU01. Sydney-Melbourne (17 nap)

Amennyiben mégsem ez az utazás érdekel, látogass el a weboldalunkon az úticél menüpontunkba!

Opcionális kiegészítő utak ausztráliai utazásokhoz:

AUX01. Új-Zéland északi szigetAUX02. Új-Zéland déli szigetAUX03. Új-Zéland északi és déli sziget

Hogy néz ki a folyamat és mik a következő lépések?

- Ingyenes ajánlatot kérhetsz a lenti mezők kitöltésével az általad választott utazásra.
- Amennyiben szimpatikus az előzetes ajánlat és az ár, további konkrét igények mentén személyre szabjuk az utazást.
- Személyes vagy Skype-os találkozón részletes útitervvel és többféle opcióval várunk. Csapatunkban mindenki komoly ausztrál utazási tapasztalattal bír.
- Közösen foglaljuk le az utazás minden elemét a világ vezető utazási szolgáltatóin keresztül.
- Az alapos szervezés és a helyismeret hiányából adódó bizonytalanság terhét levesszük a válladról, de nincs kockázatod, minden a Te nevedre kerül.
- Részletesen kidolgozott útleírásokat, tippeket és térképeket adunk, melyek több éves saját tapasztalton alapulnak.
- A tanácsadói munkadíjunk a lefoglalt utazás árának 12%-a, erről számlát kapsz a tanácsadódtól.

AZ IDŐPONT VÁLASZTÁSA ÁR ÉS IDŐJÁRÁS SZEMPONTBÓL

Bármikor is utazol Ausztráliába, az a néhány hét a világ egyik legtávolabbi szegletében mindenképp életed egyik legnagyobb kalandja lesz! Valójában nincs olyan időszak, amikor ne indulhatnál útnak, de a legtöbben természetesen az ottani nyári hónapokat választják.

- December, Január és Február tényleg csodálatos időszak Ausztráliában kifejezetten meleg időjárással és nagyszerű időzítés a déli féltekén való nyaraláshoz. Fontos azonban tudnod, hogy a repjegy-, és szállásárak December és Január között akár a szokásos 1.5x-esei is tudnak lenni, ezért a költségek és az időjárás szempontjából a Február tud a legjobb lenni az utazáshoz.
- Március, Április, Május (az ottani őszi), valamint Szeptember, Október, November (azaz a tavaszi hónapok) újabb árnyalatokkal színezik tovább az ország lenyűgöző természeti csodáit és mivel ezek a hónapok már kívül esnek az utazási csúcsszezonon (kivéve a húsvéti időszak), sokkal kevesebb turistára és barátságosabb árakra számíthatsz kifejezetten kellemes hőmérséklettel.
- Június, Július és Augusztus (a helyi tél) azok számára ajánlott, akik nem szeretik a hőséget és inkább utaznak 15-20 fokban, mintsem rekkenő hőségben, ráadásul ekkor már az árak is sokkal barátságosabbak. Ezen felül Brisbane és Cairns még ebben az időben is remek időjárással várja a látogatókat.

RUGALMAS VAGY AZ INDULÁS NAPJÁBAN? HA IGEN, SOKKAL KEDVEZŐBB ÁRAT IS TALÁLHATUNK NEKED! *

Igen +/- 1 nappalIgen +/- 3 nappalAkár +/- 1 héttel isEnnél is rugalmasabbak tudunk lenni.Nem, csak a megadott nap jöhet szóba.

CSAK 1 ÁTSZÁLLÁSOS REPJEGY ÉRDEKEL *
Ez a lehető legrövidebb repülési időt jelenti, valószínűsíthetően magasabb repülőjegy ár mellett.

Csak 1 átszállásos repjegy érdekel (rövidebb utazás, valószínűleg magasabb ár)Hajlandó vagyok többször átszállni (hoszabb utazás, valószínűleg alacsonyabb ár)

SZEMÉLYES ADATOK*

EGYÉB MEGJEGYZÉSEK

TÁJÉKOZTATÁS AZ AJÁNLATADÁSRÓL ÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS MEGKEZDÉSÉNEK VÁRHATÓ IDŐPONTJÁRÓL

Igyekszünk néhány napon, de maximum 5 munkanapon belül megküldeni az ajánlatot.

Amennyiben ennyi idő alatt sem érkezett meg az ajánlat, nézd meg a promóciók/spam mappában, mert előfordulhat hogy 1-1 email oda érkezik! Jelezd email címünkön, ha ennek ellenére sem találod és újra küldjük.

A küldéshez el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatót*