ausztralianeked_logo
Mielőtt belefognál az ingyenes Ajánlatkérésbe, arra kérnénk mindenképp olvasd el a Bemutatkozás részt, ahol sok fontos információt megtudhatsz!


  ÚTVONAL KIVÁLASZTÁSA*

  Az egyes utak főbb állomásairól és részleteiről az Úticélok menüpontban tudsz tájékozódni! A megadott útvonalak hossza egy optimális javaslat, a programokat és látnivalókat úgy állítjuk össze hogy a legjobban ki tudjátok használni az ott töltött időt. Az útvonalak hosszán természetesen lehet változtatni, erre vonatkozó igényeidet az ajánlatunk után tudod majd jelezni.

  AU05. Ausztrál Gasztrotúra (17 nap)

  Amennyiben mégsem ez az utazás érdekel, látogass el a weboldalunkon az úticél menüpontunkba!

  Opcionális kiegészítő utak ausztráliai utazásokhoz:

  AUX01. Új-Zéland északi szigetAUX02. Új-Zéland déli szigetAUX03. Új-Zéland északi és déli sziget

  Hogy néz ki a folyamat és mik a következő lépések?

  - Ingyenes ajánlatot kérhetsz a lenti mezők kitöltésével az általad választott utazásra.
  - Amennyiben szimpatikus az előzetes ajánlat és az ár, további konkrét igények mentén személyre szabjuk az utazást.
  - Személyes vagy Skype-os találkozón részletes útitervvel és többféle opcióval várunk. Csapatunkban mindenki komoly ausztrál utazási tapasztalattal bír.
  - Közösen foglaljuk le az utazás minden elemét a világ vezető utazási szolgáltatóin keresztül.
  - Az alapos szervezés és a helyismeret hiányából adódó bizonytalanság terhét levesszük a válladról, de nincs kockázatod, minden a Te nevedre kerül.
  - Részletesen kidolgozott útleírásokat, tippeket és térképeket adunk, melyek több éves saját tapasztalton alapulnak.
  - A tanácsadói munkadíjunk a lefoglalt utazás árának 12%-a, erről számlát kapsz a tanácsadódtól.

  AZ IDŐPONT VÁLASZTÁSA ÁR ÉS IDŐJÁRÁS SZEMPONTBÓL

  Bármikor is utazol Ausztráliába, az a néhány hét a világ egyik legtávolabbi szegletében mindenképp életed egyik legnagyobb kalandja lesz! Valójában nincs olyan időszak, amikor ne indulhatnál útnak, de a legtöbben természetesen az ottani nyári hónapokat választják.

  - December, Január és Február tényleg csodálatos időszak Ausztráliában kifejezetten meleg időjárással és nagyszerű időzítés a déli féltekén való nyaraláshoz. Fontos azonban tudnod, hogy a repjegy-, és szállásárak December és Január között akár a szokásos 1.5x-esei is tudnak lenni, ezért a költségek és az időjárás szempontjából a Február tud a legjobb lenni az utazáshoz.
  - Március, Április, Május (az ottani őszi), valamint Szeptember, Október, November (azaz a tavaszi hónapok) újabb árnyalatokkal színezik tovább az ország lenyűgöző természeti csodáit és mivel ezek a hónapok már kívül esnek az utazási csúcsszezonon (kivéve a húsvéti időszak), sokkal kevesebb turistára és barátságosabb árakra számíthatsz kifejezetten kellemes hőmérséklettel.
  - Június, Július és Augusztus (a helyi tél) azok számára ajánlott, akik nem szeretik a hőséget és inkább utaznak 15-20 fokban, mintsem rekkenő hőségben, ráadásul ekkor már az árak is sokkal barátságosabbak. Ezen felül Brisbane és Cairns még ebben az időben is remek időjárással várja a látogatókat.

  RUGALMAS VAGY AZ INDULÁS NAPJÁBAN? HA IGEN, SOKKAL KEDVEZŐBB ÁRAT IS TALÁLHATUNK NEKED! *

  Igen +/- 1 nappalIgen +/- 3 nappalAkár +/- 1 héttel isEnnél is rugalmasabbak tudunk lenni.Nem, csak a megadott nap jöhet szóba.

  CSAK 1 ÁTSZÁLLÁSOS REPJEGY ÉRDEKEL *
  Ez a lehető legrövidebb repülési időt jelenti, valószínűsíthetően magasabb repülőjegy ár mellett.

  Csak 1 átszállásos repjegy érdekel (rövidebb utazás, valószínűleg magasabb ár)Hajlandó vagyok többször átszállni (hoszabb utazás, valószínűleg alacsonyabb ár)

  SZEMÉLYES ADATOK*

  EGYÉB MEGJEGYZÉSEK

  TÁJÉKOZTATÁS AZ AJÁNLATADÁSRÓL ÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS MEGKEZDÉSÉNEK VÁRHATÓ IDŐPONTJÁRÓL

  Igyekszünk néhány napon, de maximum 5 munkanapon belül megküldeni az ajánlatot.

  Amennyiben ennyi idő alatt sem érkezett meg az ajánlat, nézd meg a promóciók/spam mappában, mert előfordulhat hogy 1-1 email oda érkezik! Jelezd email címünkön, ha ennek ellenére sem találod és újra küldjük.

  A küldéshez el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatót*