ausztralianeked_logo
Mielőtt belefognál az ingyenes Ajánlatkérésbe, arra kérnénk mindenképp olvasd el a Bemutatkozás részt, ahol sok fontos információt megtudhatsz!

  Best of Új-Zéland

  UZ02. Best of Új-Zéland (22 nap)

  Opcionális kiegészítő utak új-zélandi utazásokhoz:

  UZX02. Érdekel egy személyre szabott 5-6 napos ausztráliai hosszabbításUZX03. Érdekel egy személyre szabott, akár 7-10 napos ausztráliai hosszabbítás

  AZ IDŐPONT VÁLASZTÁSA ÁR ÉS IDŐJÁRÁS SZEMPONTBÓL

  Bármikor utazunk Új-Zélandra, az a néhány hét a világ tőlünk legtávolabbi szegletében mindenképp életünk egyik legnagyobb kalandja lesz! Valójában nincs olyan időszak, amikor ne indulhatnánk útnak, de a legtöbben természetesen a nyári hónapokat választják. December, január és február tényleg csodálatos időszak Új-Zélandon és nagyszerű időzítés a déli féltekén való nyaraláshoz. Az őszi hónapok újabb árnyalatokkal színezik tovább az Északi- és Déli-sziget lenyűgöző természeti csodáit és mivel március, április és május már kívül esnek az utazási csúcsszezonon, sokkal kevesebb turistára és barátságosabb árakra számíthatunk. Új-Zéland télen is gyönyörű: június, július és augusztus azok számára ajánlott, akik például a Déli-Alpok sípályáit szeretnék felfedezni. A tavasz beköszöntével újra életre kel a természet: szeptember, október és november ezernyi fotóval fogja gazdagabbá tenni az utazót.

  Amennyiben mégsem ez az utazás érdekel, látogass el a weboldalunkon az úticél menüpontunkba!

  RUGALMAS VAGY AZ INDULÁS NAPJÁBAN? HA IGEN, SOKKAL KEDVEZŐBB ÁRAT IS TALÁLHATUNK NEKED! *

  Igen +/- 1 nappalIgen +/- 3 nappalAkár +/- 1 héttel isEnnél is rugalmasabbak tudunk lenni.Nem, csak a megadott nap jöhet szóba.

  CSAK 1 ÁTSZÁLLÁSOS REPJEGY ÉRDEKEL *
  Ez a lehető legrövidebb repülési időt jelenti, valószínűsíthetően magasabb repülőjegy ár mellett.

  Csak 1 átszállásos repjegy érdekel (rövidebb utazás, valószínűleg magasabb ár)Hajlandó vagyok többször átszállni (hoszabb utazás, valószínűleg alacsonyabb ár)

  SZEMÉLYES ADATOK*

  EGYÉB MEGJEGYZÉSEK

  TÁJÉKOZTATÁS AZ AJÁNLATADÁSRÓL ÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS MEGKEZDÉSÉNEK VÁRHATÓ IDŐPONTJÁRÓL

  Igyekszünk néhány napon, de maximum 5 munkanapon belül megküldeni az ajánlatot.

  Amennyiben ennyi idő alatt sem érkezett meg az ajánlat, nézd meg a promóciók/spam mappában, mert előfordulhat hogy 1-1 email oda érkezik! Jelezd email címünkön, ha ennek ellenére sem találod és újra küldjük.

  A küldéshez el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatót*