ausztralianeked_logo
Ajánlatkérés

22 nap (18 éjszaka) hobbitok nyomában, füstölgő vulkánok és gejzírek, smaragd tavak és óriási gleccserek mentén a világ végén

A legkedvezőbb induló ár 4 fő esetén 1.150.000,  2 fő esetén 1.300.000 Ft/fő + tanácsadói díj

A kalkulált ár tartalmazza

 • Budapest – Auckland retúr repülőjegyet adókkal, illetékekkel
 • Rotorua – Christchurch és Christchurch – Auckland repülőjegyek adókkal, illetékekkel
 • Utazás prémium légitársaságokkal, legalább 20 kg feladott poggyásszal
 • Autóbérlés alap biztosítással – 3 nap északi szigeten, 11 nap déli szigeten
 • Szuper, igényes szállásokat a teljes útvonal során, remek elhelyezkedéssel

 

Amire számíthatsz tőlünk

 • Jól megtervezett és felépített, élménydús utazási javaslatot állítunk össze, majd teljesen személyre szabjuk az igényeidnek megfelelően
 • Helyismeretünknek és személyes tapasztalatainknak köszönhetően a foglalások és a kint tartózkodás ideje alatt is jelentős összeget tudunk megtakarítani
 • Ideális programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet és információt adunk, így maximalizáljuk az élményeket és minimalizáljuk a nem várt helyzetekből fakadó kellemetlenségeket
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást ami az egyéni szervezéssel jár
 • On-line találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan, közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú jól bevált szálláslehetőségeket fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

 

Ami vár rád

Auckland, a világ egyik legélhetőbb városa: Az 1,7 millió lakosú nagyváros egy pillanatig sem kelti egy üveg felhőkarcolókkal és többsávos autópályákkal beépített hipermodern metropolisz benyomását. Auckland sokkal inkább bájos, teraszos lakóházak és színes virágokkal díszített zöld parkok emberléptékű otthona. A város központja a cruise és yacht kikötők mentén összpontosul, ez a legnyüzsgőbb negyed nagyszerű éttermekkel, bárokkal, üzletekkel. Innen indulnak a kirándulóhajók is a környező szigetekre, a kertvárosi Devonportba és a borairól híres Waiheke Island-re.

Rotorua, égbe törő gejzírek és a mély fortyogó hőforrásai: Rotorua a bolygó egyik legkülönlegesebb helye: ha fortyogó-bugyogó termál tavai, gyógyító hőforrásai, valószerűtlen színekben pompázó vulkanikus teraszai és a magasba törő gejzírek nem tartoznának az evilág egyedülálló csodái közé, azt is hihetnénk, hogy a pokol kapujába érkeztünk. Pedig csak a világ legfiatalabb geotermikus völgyének közelében járunk. A város a maori művészet és kultúra egyik központja is.

Látogatás Hobbitfalván: Középfölde leghíresebb települése egy órányi autóútra található Rotoruától. A Dombon tett séta és a hobbit-üregek meglátogatása után ihatunk egy pohár sört a Zöld Sárkány Fogadóban.

A West Coast gleccserei: A Déli-sziget nyugati partja mentén egyetlen út kanyarog végig: egyik oldalán az óceánnal, másikon az esőerdő áthatolhatatlan rengetegével. Egysávos hidakon kristálytiszta folyókon haladunk majd át, aranyásó városkákat magunk mögött hagyva. A West Coast igazi ékkövei viszont a Franz Josef és Fox gleccserek lesznek. Érdemes akár egy teljes napot itt tölteni, napközben havas hegygerinceken és gleccsereken gyalogolva (vagy helikopterből fotózva azokat), este pedig a termálforrások medencéiben elnyújtózva.

Queenstown, kanyonok, tavak és kalandok: A Déli-sziget leghangulatosabb városa tökéletes bázis a környező tóvilág, kanyonok és a Fjordvidék felfedezéséhez. Kajakozhatunk a türkiz Shotover-folyón, vagy motorcsónakkal száguldhatunk végig a Skippers Canyon-on. Ezen a tájon pillanatok alatt érteni fogjuk azt is, hogy miért épp itt találták ki a bungy jumping-ot! Queenstown és környéke emlékezetes bor- és gasztro élményeket is kínál: a tóparti naplementék idején aranyló vörösbe öltöztetett hegyoldal szinte már giccses díszletet fest a mólóparti éttermekben és bárokban eltöltött felejthetetlen estékhez.

Milford Sound, delfinek és fókák: A déli Fjordvidék Új-Zéland legvadregényesebb tájai közé tartozik, itt már valóban a világ végén járunk. Milford Sound egy több órás, elképesztő tavak mentén, égbe törő (és ködbe vesző) hegyek között, véget nem érő alagutakon keresztül kanyargó nagyon látványos utazással érhető el Queenstownból. Amikor megérkezünk, hajóra kell szállnunk, hogy delfinek kíséretében és napon sütkérező fókák társaságában fedezhessük fel a fjord távolabbi csodáit: például a 160 méterről alá zuhanó Stirling vízesést.

Aoraki Mt. Cook: Új-Zéland legmagasabb csúcsa, a 3724 méteres Mt. Cook, fenségesen látványt nyújt, ahogy a szerpentinen egyre feljebb merészkedve először pillantjuk meg. A havas, óriás gleccsertavak, fenyőerdők és hangulatos hegyi falvak birodalma éjszaka a megdöbbentő déli égbolt csillagokkal borított térképéhez ad igazodási pontot.

 

Mikor érdemes utazni

Bármikor utazunk Új-Zélandra, az a néhány hét a világ tőlünk legtávolabbi szegletében mindenképp életünk egyik legnagyobb kalandja lesz! Valójában nincs olyan időszak, amikor ne indulhatnánk útnak, de a legtöbben természetesen a nyári hónapokat választják. December, január és február tényleg csodálatos időszak Új-Zélandon és nagyszerű időzítés a déli féltekén való nyaraláshoz. Az őszi hónapok újabb árnyalatokkal színezik tovább az Északi- és Déli-sziget lenyűgöző természeti csodáit és mivel március, április és május már kívül esnek az utazási csúcsszezonon, sokkal kevesebb turistára és barátságosabb árakra számíthatunk. Új-Zéland télen is gyönyörű: június, július és augusztus azok számára ajánlott, akik például a Déli-Alpok sípályáit szeretnék felfedezni. A tavasz beköszöntével újra életre kel a természet: szeptember, október és november ezernyi fotóval fogja gazdagabbá tenni az utazót.

A tanácsadói munkadíjunk

 • A tanácsadói díjunk a lefoglalt utazás ára után számolódik – mértéke 13%
 • Családok, baráti társaságok, csoportok részére tudunk kedvezményt adni
 • Számla ellenében a tanácsadó részére fizetendő készpénzben vagy átutalással

 

Kedvcsináló

Szállásképekért és a környékbeli látnivalókért látogass el ide a képgalériába!

Ajánlatkérés

Ár: 1.150.000 Ft-tól repjeggyel